Dé inkooporganisatie voor de hospitality & leisure branche

Inkooporganisatie Xandrion is in 1997 door een groep recreatieondernemers opgericht met een handvol aangesloten leveranciers. Inmiddels profiteren zo’n 1100 ondernemers uit de gehele hospitalitybranche van uniek scherpe inkoopcondities bij 70 A-leveranciers.

 

Besparen

Via de raamcontracten van Xandrion profiteert u van aantrekkelijke eindejaarsbonussen en scherpe af-factuur kortingen op vrijwel alle grote maandelijkse kostenposten, zoals horeca groothandel & A-merk fabrikanten (bypass contracten) energie, horeca non-food (o.a. tafelaankleding en guest supplies), linnenverhuur & wasserijdiensten, verzekeringen en afval. Daarnaast bieden wij u uitstekende service en deskundig (inkoop)advies op maat.

 

Grip op inkoop

Als ondernemer is inzicht in actuele bedrijfscijfers van groot belang. Wat gaat eruit en wat komt erin? Met bijna 25 jaar aan inkoopervaring zijn wij echte inkoopprofessionals. U kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij complexe inkoopvraagstukken, gedetailleerde inzage in uw actuele inkoopgegevens, de laatste marktontwikkelingen, regelgeving en trends. Zo helpen wij u om grip te krijgen op uw inkoop, grip op een groot deel van uw uitgaven.

 

Ook assortiment en menu optimalisatie

Wij bieden ook ondersteuning op het gebied van assortiment en menu optimalisatie, zodat u de hoogste marge uit uw menu kunt halen. Daarnaast proberen wij met ons aanbod altijd in te spelen op de laatste duurzame ontwikkelingen, zodat wij samen met u ons steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld.

 

Kortom, het voordeel voor u als ondernemer:

  • Substantiële besparing op uw inkoopkosten & tijd;
  • Inzicht in uw inkoop via online inkoopplatform (Mijn Xandrion);
  • Inkoopbeleid optimalisatie & contractbeheer;
  • Deskundig advies, kennisbaak & sparringpartner.

 

Een greep uit onze deelnemers

We hebben verschillende inkoopsamenwerkingen opgetuigd met onder andere Holland Hotels Groep, Best Western, Logis Hotels & Postillion. Naast diverse hotelketens en samenwerkingsverbanden profiteren ook individuele recreatieparken, zalen- & congrescentra, sauna’s, sportlocaties, restaurants en hotels van de inkoopkracht van ons inkoopcollectief. Besparen door inkoopkracht!

 

Xandrion is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food & support services.

 

Voor meer informatie https://xandrion.nl/contact