Landhotel 't Elshuys in Albergen

Welkom in ons gemoedelijke hotel, in het dorpje Albergen 
Blijf logeren in één van onze 28 leuke kamers. Wij hebben balkonkamers, tuinkamers, en comfortkamers! Bij ons krijgt u nog persoonlijke aandacht.
De balkonkamers hebben, zoals de naam al doet vermoeden een leuk balkon. De tuinkamers zijn op de begane grond, waar u zo de tuin in loopt. De comfort kamers zijn ruim, en uitermate geschikt voor een langer verblijf. ALLE KAMERS HEBBEN EEN INLOOPDOUCHE.
U kunt vanaf 10:00uur inchecken en op de kamer. U KUNT GEBRUIK MAKEN VAN ONZE KOFFIE EN THEE FACILITEITEN, ‘DAG EN NACHT’.
Natuurlijk kunt u gratis parkeren, en is wifi (kosteloos) aanwezig. Ons hotel is kleinschalig, en u heeft privacy.
Ons restaurant is in de serre, waar u heerlijk kunt eten, en ook gebruik maken van onze saladebar, bomvol zelfgemaakte rauwkostsalades! Wij hebben zoveel mogelijk producten uit de regio Twente. Heeft u een arrangement geboekt? Dan kunt u tussen 18:00uur en 19:00uur aan tafel.
Wij zijn dagelijks geopend. Onze bar bevindt zich in de kelder, natuurlijk ook elke dag geopend, met uitzondering van de woensdag.
U kunt uw elektrische fiets bij ons opladen. Er is een afgesloten ruimte om uw fiets ’s nachts te stallen, en een overdekte fietsenstalling.
Honden zijn helaas niet welkom in ons hotel. Bedankt voor uw begrip.
Graag tot ziens